KV Arenu si podmaní premiérově Mistrovství světa v naturální kulturistice a fitness 2012. Fanoušci tohoto netradičního sportu se mají opravdu na co těšit. Celkem se o vítězné poháry bude soutěžit v devíti mužských a pěti ženských kategoriích, ve kterých se představí mimo evropské špičky také borci z Austrálie či USA.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo takovouto akci do Karlových Varů dostat, za což bychom chtěli poděkovat zejména městu Karlovy Vary v čele s primátorem Petrem Kulhánkem, který nad mistrovstvím světa převzal záštitu. Dále by to pak nešlo bez pomoci generálního partnera Aminostar," poukazuje za organizátory Tomáš Procházka.

Organizátoři však nezapomněli ani na bohatý doprovodný program, který bude premiérový závod po celé konání doprovázet.

„Se sportovním programem, který bude probíhat ve foyer, se představí ve sportovním aerobiku Vladimír Valouch. Dále se pak v průběhu slavnostního finále představí v doprovodném programu zpěváci Václav Noid Bárta, který je zároveň patronem závodu, a Martin Maxa. Takže příchozí se mají určitě na co těšit," láká fandy nejen kulturistiky do ochozů KV Areny Procházka.

V sobotu 30. června budou probíhat v hale od 8.30 do 15.00 hodin semifinále a od 16.00 do 20.00 bude na pořadu slavnostní finále.

„Vstupenky na akci jsou již v prodeji na www.ticketportal.cz nebo je zájemci mohou zakoupit ve Fit klubu Boba ve Svahové ulici, a to ve všední dny od 9.00 do 21.00 hodin a v neděli od 15.00 do 20.00 hodin," podotkl ke vstupenkám na prestižní závody Tomáš Procházka.