V konkurenci jedenadevadesáti judistů vybojovali dvě zlaté a jednu stříbrnou medaili. O zlatý úspěch Karlovaráků se ve svých kategoriích postarali František Dědeček a Blanka Světlíková.

Na stříbrný stupínek vystoupili Josef Bezpalec a Irena Mikulecká. Na mistrovství si připsali judisté Hvězdy na své konto ještě čtvrté místo zásluhou Štefana Dvořáka. V další kategorii se neztratil ani Aladar Dani, který skončil celkově na páté příčce.

Zahanbit se však nedaly ani judistické naděje karlovarského klubu. V Plzni na přeboru karlovarského kraje, který byl zároveň turnajem jihozápadního regionu, v konkurenci sto dvaceti judistů vyčnívali svými výkony v kategorii mladších žáků do 50 kg pouze Karlovaráci.

První příčku obsadil Tomáš Bokota a Gor Divotyan. Druhé místo si v Plzni vybojoval ve stejné kategorii Ondřej Dvořák a bronz získal Jan Marek. Další ocenění přidali na turnaji jihozápadního regionu. Tomáš Bokota si připsal na své konto stříbrnou pozici a na bronzový stupínek vystoupali Ondřej Dvořák a Jan Marek.