Vánoční svátky patřily dětem, pro které krajský tenisový svaz pořádal Halový meziokresní přebor Karlovarského kraje. Vypsán byl pro děti ročníků 1999 a 2000, kterých se sešlo 18, z toho šest ze Sokolova. Hrál se „babytenis“, jeden set na velký tie–break do 10 vítězných míčků, nejprve každý s každým ve čtyřech kvalifikačních skupinách a následně vyřazovacím způsobem.

Vítězem turnaje se stala Markéta Vondroušová, když ve finále porazila svou oddílovou kolegyni z TK Sokolov Dragu Drástovou, o bronz se pak podělili Aneta Lesčinská z Lesova a Tomáš Chvostek ze Sokolova. Ve finále útěchy pak přehrál Jan Bečka z karlovarské Lokomotivy Pavlu Kašperkovou z Lesova. Turnaj řídili Andrej Fuksa a vrchní rozhodčí Jiří Nový. Další se hraje koncem ledna v Chebu.

Pro nejstarší věkové kategorie tenistů byl určen tradiční silvestrovský Turnaj seniorských dvojic, který se už pošesté hrál jako Memoriál Miloše Babáka. Sedmnáct přihlášených seniorů ve věku nad 60 bylo nejprve rozděleno do dvou výkonnostních skupin, hráči s vyšší výkonností si pak z té druhé losovali deblové partnery. Hrálo se ve dvou skupinách každý s každým a následně finále. Turnaj vyhráli Malcát s Raizerem před Kroužeckým s Brichcínem, třetí skončili Řezáč se Špirhanzlem a čtvrtí Potužák se Strnadem.

První letošní akcí tenistů Lokomotivy byl Novoroční vejpal. Zúčastnili se sice jen čtyři senioři, nicméně tradice byla dodržena a tenis se hrál.