V odvetném utkání v rámci sledge hokejové ligy na neratovickém zimním stadionu oplatili soupeři, pražské Spartě, porážku. Žraloci totiž vyhráli důležitý souboj v poměru 3:1 a v průběžné tabulce se vrátili zpět na aktuální druhou pozici právě před pražský tým.

Oba týmy začaly ve vysokém tempu, hned v první minutě jako první zahrozili hráči ze západu Čech, když se řítil na osamoceného brankáře Sparty Vápenku Michal Geier, ale neuspěl. Sparta pak kontrovala rychlým brejkem Zdeňka Krupičky, který však gólman Karlových Varů Mach v klidu kryl. Poté měla Sparta výhodu přesilovky, kterou však brankově nezúročila.

 Poprvé se mohl měnit ukazatel skóre v 8. minutě, kdy upalovala karlovarská dvojice ve složení Berger, Geier osamocena na Vápenku, ale ten jim včasným zákrokem gólovou radost překazil.

Ve 14. minutě se tato dvojice branky přece jen dočkala, když Geier vysunul krásnou přihrávkou kapitána Žraloků Jiřího Bergera a ten se v úniku nemýlil.
Ve 22. minutě měla Sparta další výhodu přesilové hry, kterou však opět nedovedla do brankové radosti. Až ve 35. minutě se Pražáci dočkali vyrovnávací branky, když Zapletal zatáhl puk do pásma hostů, kde přihrávkou našel volného kapitána Zdeňka Krupičku a ten zasunul kotouč pod tělo hostujícího brankáře Macha.

Z vyrovnání se domácí sledge hokejisté radovali jen několik minut. Nejdříve podržel akcie pražského klubu při střeleckém pokusu Bergera Vápenka, který si velmi dobře počínal i při další tutovce karlovarského kapitána.

Až ve 43. minutě se opět pohnul ukazatel skóre, když po vyhraném buly se ocitl v mezikruží Michal Geier, který přesnou ranou přiblížil svému týmu důležité vítězství. To stvrdil o minutku později, tedy ve 44. minutě, další přesnou ranou po spolupráci s Geierem karlovarský útočník Jiří Forgo.

Sparta – Sharks 1:3
Branky a nahrávky: 35. Krupička Z. (Zapletal Jan) – 14. Jiří Berger (Geier), 43. Geier (Berger), 44. Jiří Forgo (Michal Geier). Třetiny: 0:1, 0:0, 1:2. Vyloučení: 0:2. Bez využití. Diváci: 50.
Sparta Praha: Vápenka – Z. Krupička, Zapletal, J. Krupička, Raul, Žižka, Němec.
SKV Sharks Karlovy Vary: B. Mach – J. Berger, Hrbek, Janko, Lindák, Forgo, Očenášek, M. Geier, Švec, Jeřábek.