Jedná se především o Kláru Svobodovou, velkou naději karlovarské moderní gymnastiky. Sedmiletá Klára Svobodová ještě jako členka oddílu moderní gymnastiky TJ Slavia Karlovy Vary byla zařazena do přípravky družstva nadějí Českého svazu moderní gymnastiky.

„Klárka k nám přestoupila především proto, že v našem klubu získává větší časový prostor pro svou přípravu a individuální přístup," informuje předseda RGC Karlovy Vary Martin Frous a pokračuje: „Dalším výrazným talentem, který rozšířil naše řady, je osmiletá Adriana Divišová, která již v loňském roce získávala medailové úspěchy nejen v západočeském regionu, ale i v německém Hofu."

„Poslední velkou nadějí, která bude od ledna trénovat v našem klubu, je pětiletá Berenika Vaňková, která se spolu s dalšími děvčaty v obdobném věku bude připravovat na podzimní soutěže ve společných skladbách," uzavírá přehled nových gymnastek Frous.

RGC Karlovy Vary od února rozšiřuje svou tréninkovou přípravu o spolupráci s baletní pedagožkou, která za své aktivní kariéry působila v Kyjevském baletu.
„Cílem jarní přípravy je především účast několika našich závodnic na několika závodech v rámci západočeské oblasti, ale i mimo region, a především účast na oblastních přeborech," dodal závěrem Martin Frous.