Bojovníci se chystají na Grappling Cup
To bude mazec. O víkendu, respektive v sobotu 23. listopadu, to bude v tělocvičně karlovarské základní školy Čankovská pořádně vřít. Důvod? Na programu tu bude Grappling Cup, který pořádá MMA Horní Slavkov v čele se Stanislavem Švadlenkou. V několika váhových kategoriích se představí bojovníci v utkání, které bude rozhodovat technické k.o., a ne body. Vše odstartuje v 11.30 hodin, kdy budou na pořadu zápasy dětí, kategorie mužů pak má naplánován start na 13.30 hodin. „V kategorii dětí se bude bojovat dvě minuty na pozici, kterou udrží dvacet sekund. V kategorii mužů se bude zápasit pět minut na jedno kolo do rozhodnutí," poukazuje za organizátory Stanislav Švadlenka. To ale nebude ze strany bojovníků vše. Na programu budou i tři vložené souboje v lightkontaktu, takže fanoušek bojových sportů si opravdu přijde na své. „Chtěl bych pozvat širokou veřejnost na zajímavou akci bojovníků, určitě se bude na co dívat," dodal závěrem Švadlenka.

III. třída: Pernink vyzve Slavii Junior
Definitivní tečka. Tu udělají v sobotu 23. listopadu od 13.00 hodin na ostrovské umělce za podzimní částí III. třídy fotbalisté perninského Sokola, kteří vyzvou v dohrávce závěrečného třináctého kola Slavii Junior. Hrát se bude prakticky o šest bodů, takže fotbalový fanoušek si přijde na své. Pernink se totiž drží na deváté pozici s tříbodovou ztrátou na čtvrtou Slavii Junior.

Junioři Hurricanu jedou do Rumburka
Florbalové soutěže o tomto víkendu pokračují dalšími mistrovskými zápasy. Junioři karlovarského Hurricanu se ve druhé lize představí na palubovce haly v Rumburku, kde si to v sobotu postupně rozdají s FBC Plzeň a Florbalem Ústí nad Labem. Muži Baníku Sokolov a karlovarského Hurricanu, stejně jako dorostenci Karlových Varů, mají volno. V regionálních soutěžích se představí ve III. lize mužů hráči 1. FBC Toužim v Tachově, kde si to rozdají se Sokolem Rokycany B a domácím Tachovem. Městská hala Lokomotivy Plzeň uvítá MDDM Ostrov, Baník Sokolov B a Akademik Cheb. Kromě vzájemných soubojů se představí Slavia VŠ Plzeň B a FBC Plzeň B. Ve druhé lize dorostenců hostí ve Františkových Lázních Baník Sokolov v neděli Rokycany a Tachov. Hraje se od 9 a 13:40 hodin.

Rebel hostí v derby chebský Stadion
Krajská hokejová liga Plzeňského kraje pokračuje o tomto víkendu dalším kolem a v sobotu se na zimním stadionu v Nejdku odehraje od 17 hodin derby. Utkání Rebel Nejdek – Stadion Cheb nebude ani tentokrát postrádat patřičný náboj. Program kola: HC Rebel Nejdek – HC Stadion Cheb, HC Rokycany – SKP Rokycany, TJ Apollo Kaznějov – HC Chotíkov, KHL Meteor Třemošná – Pubec Plzeň, HC Klatovy B – KLH Božkov.

CSKA hostí KOVO
Prvoligoví hokejbalisté CSKA hostí v neděli na hřišti v Bohaticích od 11 hodin celek KOVO Praha. Souboj dvou týmů, které v minulé sezoně patřily mezi nejlepší, vypadá úplně jinak. KOVO je opět na čele tabulky a kraluje téměř všem statistikám. CSKA se krčí až na osmém místě a pokud chce pomýšlet na postup do play-off, tak ještě musí pořádně zabrat. Tento duel uzavře podzimní část soutěže. Další zápasy I. ligy se boudou hrát až v březnu.
Druhá hokejbalová liga – sever se ale hraje až do prosince. Tuto sobotu mají na programu mistrovské utkání karlovarští Vikingové, kteří si to rozdají v sobotu od 11 hodin v Bohaticích s Nordics Most. Celek Černá Plzeň má tentokrát volno.

Do Chebu přijede Kovofiniš z Ledče
Házenkářky druholigové Lokomotivy Cheb hrají v sobotu doma. Na palubovce haly Lokomotivy v Chebu budou od 15 hodin hostit Kovofiniš Ledeč nad Sázavou. Soupeři jsou sousedé v tabulce a oba si do tabulky připsali devět bodů. V posledním kole Lokomotiva neuspěla v Praze na Astře 33:24. Kovofiniš naopak dokázal doma přetlačit Tachov 23:18. Program 9. kola: Strakonice – Astra Praha SO 23.11. 11:15, Loko Cheb – Kovofiniš Ledeč n.S. SO 23.11. 15:00, DHK Pardubice – Turnov SO 23.11. 15:00, Sokol Vršovice B – Milevsko SO 23.11. 16:15, Č. Budějovice – Kobylisy B NE 24.11. 13:00, Slavoj Tachov – Ústí n.L. NE 24.11. 15:00.

Junioři Borku Ostrov přivítají tým Ervěnic
Volejbalové soutěže dospělých mají mají tento víkend volno. Nejsledovanější tak budou výkony juniorů. Borek Ostrov v první lize uvítá Ervěnice. Hraje se v sobotu od 10 a 14 hodin. ISŠTE Sokolov se vypraví do Žarce, kdy změří síly s tamním celkem VK Sever. Prvoligové juniorky VK Karlovy Vary hostí v hale Slavia v Drahovicích od 10 a 13 hodin tým Klatov. Hala Jiskry v Sokolově uvidí derby prvoligových kadetek. Zápasy mezi Baníkem a BVC Witte Chodov se hrají v sobotu od 10 a 14 hodin.

V neděli přijedou Pardubice
Hokejisté karlovarské Energie hostí v neděli od 15:30 hodin celek Pardubic. Východočeši stejně jako karlovarský tým neprožívají šťastné období. Pardubice se horko těžko drží na postech zaručujících předkolo play-off. Energie si dává za cíl pokud možno vyhnout se soutěži play-out, a v nejhorším případě nespadnout do ošemetné baráže.