Na programu totiž bude čtvrté kolo II. ligy, ve kterém se podruhé v řadě za sebou v roli nováčka ligové soutěže představí RC Karlovy Vary v domácím prostředí.

„Tento tým již má za sebou pět sezon ve druhé lize, proto je favoritem tohoto zápasu. Prezentuje se tvrdou rojovou hrou a využívá svých urostlých hráčů," představuje nedělního soupeře hrající trenér karlovarského RC Antonín Slavík.

Varáci však budou chtít v domácím prostředí před svými fanoušky podat co nejlepší výkon, i když to tentokrát budou mít nesmírně těžké. „Šance, jak soupeře překvapit, spočívá v našem rychlém útoku, který by mohl dělat soupeři problém. Naším cílem bude včasnými přihrávkami pokud možno předejít kontaktu a procházet tak obranou soupeře," podotkl k taktice, která by v barvách lázeňského týmu mohla vést k dobrému výsledku, Slavík.

Druholigové utkání se odehraje v neděli na stadionu SKP Hvězda Karlovy Vary v Tuhnicích se začátkem v 15.00 hodin. „V prvním domácím zápase nám byli velkou podporou diváci, kteří nás neustále hnali kupředu. Doufáme, že se jim náš sport líbil a přijdou nás opět podpořit a pomůžou nám získat první body," přeje si opět hojnou návštěvu a také premiérové body závěrem karlovarský kouč.