Po domácí výhře nad Šmidliboys 6:2 a remíze s vedoucím týmem soutěže TJ Plazy teď přivezli plný počet bodů ze hřiště Sokola Mnichovo Hradiště. V tabulce II. ligy jsou sice stále pátí, ale se čtvrtým Rybínem už bodově srovnali krok a na medailové příčky ztrácejí jen tři bodíky.

Mnichovo Hradiště  3
SK Liapor Witte B    6

Úvod utkání, ke kterému nastoupili bez Františka Veselého a Totha, se karlovarským nohejbalistům moc nevyvedl. „Po vyrovnaných úvodních dvojicích jsme v obou trojkách zcela zklamali a domácí šli zaslouženě do vedení 3:1. Naštěstí se našim mladíkům Svobodovi a Malému za pomoci střídajícího Valenty podařilo vyhrát vloženou dvojku a snížit, a když pak Čermák s přehledem vyhrál singla, bylo vyrovnáno," přiblížil první polovinu utkání trenér béčka Liaporu Tomáš Veselý.

Zbytek duelu už se hrál v režii nohejbalistů z lázní, kteří oba odvetné zápasy trojic vyhráli v koncovkách třetích setů a nezaváhal ani rodinný tandem otce Vlastimila a syna Radima Kubínových. „Zasloužené vítězství, na kterém se podepsaly především kolektivní výkon a nadprůměrné výkony všech našich hráčů. Opět potěšili Kuba Malý a Michal Valenta i postupně se rozehrávající Radim Kubín," uzavřel svoje ohlédnutí za vítězným duelem Tomáš Veselý.

Sestava vítězů: Vl. Kubín st., Vl. Kubín ml., Radim Kubín, Valenta, Čermák, Svoboda, Malý, Tom. Veselý.

Další výsledky 9. kola II. ligy: Chotyně – Čakovice B 3:6, Dynín – Zaječov 4:6, Slaný – Plazy 1:6.