SK Liapor Witte B    6
Mnichovo Hradiště  2
Utkání se od začátku hrálo podle karlovarských not, hosté bodovali jen dvakrát, poprvé  snižovali na 3:1 a podruhé na 4:2. Přesto si ze strany domácího trenéra vysloužili slova uznání: „Vypadá to jako snadná záležitost, ale popravdě řečeno hráli hosté mnohem lépe, než by jeden soudil podle jejich postavení v tabulce," přiznal kouč rezervy SK Liapor Witte Tomáš Veselý a k celkové úrovni utkání dodal: „Bylo moc pěkné a velmi férové, přiznávání tečí bylo na obou stranách samozřejmostí, a ani k výkonu rozhodčích nelze mít jedinou výtku. Z našich hráčů bych vyzdvihl výkony Vlasty Kubína mladšího a Pavla Tvrdého, svůj standard ale odehráli všichni."

Sestava SK Liapor Witte B: Bláha, Dvořák, Vlasta Kubín st., Vlasta Kubín ml., Tomáš Veselý, Toth, Tvrdý, Kubát. Tým nastoupil bez juniorů, kteří ve stejném termínu hráli dorosteneckou ligu v Semilech.

SK Liapor Witte B 6
Sokol Slaný           3
Ve středu se na dvorcích v Doubí střetli soupeři bojující o čelo tabulky a utkání tomu svou úrovní a nasazením obou týmů odpovídalo. Úvod patřil domácím, kteří po párových disciplínách vedli 4:0, když hosté kladli větší odpor jen v deblech, kde si v obou zápasech vynutili třetí sety. Trojky byly už víceméně jasnou záležitostí hráčů Karlových Varů, ale hosté do Doubí rozhodně nepřijeli s poraženeckou náladou. Že se ani náhodou nehodlají smířit s „kanárem", předvedli ve střední části hry, kdy snížili na 4:3.

Body ztratila karlovarská mladá třetí dvojka Radek Duda s Kubou Malým, kterým nepomohl ani střídající Toth, neuspěl ani Radek Duda v singlu a do třetice hosté bodovali, když se jim podařilo porazit Bláhovu trojku. To už ale bylo z jejich strany všechno, další trojku už Dvořák se starším Kubínem a Tothem vyhráli bez problémů a poslední bod domácích přidali Karel Bláha s mladším Kubínem, když v dramatické třísetové bitvě udolali obětavě hrající Jakuba Beránka s Gruberem 10:8, 8:10 a 10:9.

Sestava SK Liapor Witte B: Bláha, Dvořák, Kubín st., Kubín ml., Duda, Malý, Toth, Tomáš Veselý, Tvrdý.
Třetí utkání „anglického" týdne čeká doubské béčko v sobotu, kdy do Doubí zavítá tým Slavoje Tachov. Derby dvou nováčků II. ligy se hraje jako předzápas extraligového duelu A mužstva SK Liapor Witte se Žatcem a začíná v 10:00 hodin.