Sharks se představili na mezinárodním sledge hokejovém turnaji Sportlife Open 2012, který pořádal nizozemský reprezentační výběr s názvem Sportlife Stars za účasti pěti týmů.

Na turnaji v Holandsku se tak představili za Česko Sharks Karlovy Vary, anglický klub Red's Rovers, nizozemský Sportlife Stars a dva týmy z Německa – Drážďany a Brémy.

První hrací den se utkaly týmy systémem každý s každým dvakrát dvacet minut, takže všechna mužstva odehrála v sobotu čtyři utkání. Druhý den pak organizátoři složili narychlo šestého účastníka, a tak vznikl tým s názvem Výběr, který poté odehrál utkání o konečné páté místo. Žraloci si ve skupině nevedli vůbec špatně a nakonec se umístili na druhé příčce za suverénem turnaje, holandským Sportlife Stars. Na třetím místě skončil Red's Rovers a těsně pod bednou Brémy. Poslední, páté místo pak po prvním hracím dnu obsadily Drážďany.

V neděli pak byly na programu boje o konečné umístění, které se hrály třikrát patnáct minut.

Drážďany se ani v pátém utkání na turnaji bodově neradovaly, a obsadily tak konečnou šestou příčku, zatímco nově složený tým Výběru bral páté místo. Bronz pak vybojovali sledge hokejisté Brém a čtvrtá pozice připadla anglickému Red's Rovers. Ve finále pak Sportlife Stars smetl Sharks v poměru 11:1 a mohl slavit svůj velký triumf. Karlovaráci tak brali druhou příčku.

Výsledky

Skupina: Sportlife Stars – Brémy 4:0, Red's Rovers 7:1, Drážďany 7:3, Sharks 3:0; Sharks – Drážďany 3:1 (2:0). Branky: Forgo 2, Berger, Sharks – Brémy 1:0 (1:0). Branka: Berger, Sharks – Red's Rovers 3:2. Branky: Berger 3; Red's Rovers – Brémy 2:1, Drážďany 8:1; Brémy – Drážďany 4:0.
O páté místo: Výběr – Drážďany 13:2; o 3. místo: Red's Rovers – Brémy 1:3; o 1. místo: Sportlife Stars – Sharks 11:1.
Konečné pořadí: 1. Sportlife Stars, 2. Sharks K. Vary, 3. Brémy, 4. Red's Rovers, 5. Výběr, 6. Drážďany.
SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – J. Berger, Čolič, Forgo, Janko, Lindák, Nejedlý, Očenášek, Palát.