Karlovaráci obhajují z minulé sezony titul vicemistra a prozatímní 6. místo je pro diváky trochu zklamání. Za celou polovinou sezony se ohlédl velezkušený útočník Jan Průša. „Jsme spokojeni s produktivitou obránců. Po polovině podzimu se zvedli i brankáři, kteří tým mnohokrát podrželi. Zklamáním je naopak produktivita útočníků, která hodně zaostává. To je hlavní příčina, proč jsme v soutěži tolikrát ztratili body," začal Průša hodnotit sezonu.

Propad v produktivitě útočníků ovlivňuje i ta skutečnost, že mnoho hráčů hraje ve dvou týmech, a to díky střídavému startu. „Je to pravda. Čestmír Bruštík jezdí hrát za Most extraligu a do té nastupuje vždy den před zápasem I. ligy. Je logické, že následně už nemá tolik sil. Dalším faktem je i to, že Honza Bauer se stále zotavuje po pracovním úraze, který měl, a není schopen hrát. Dělal v minulosti hodně bodů a ty nám teď také chybí," přidal.

Jan Bauer v loňské sezoně CSKA v produktivitě opravdu táhl. Patřil mezi nejlepší střelce i nahrávače v celé soutěži. „Stále se zotavuje. Problém má s hybností v zápěstí, které má stále oteklé. Všichni věříme, že se dá dohromady a zapojí se mezi nás. Samozřejmě mu také přejeme, aby se vrátil i na ledovou plochu a hrál také hokej," věří Průša v brzké uzdravení svého spoluhráče.

CSKA stále doufá v postup do play-off. „V minulé sezoně nám vyšlo všechno, na co jsme sáhli. Letos to tolik nejde a musíme více makat. Nicméně cílem je stále pro nás play-off," dodal Jan Průša.