Karlovarský celek SK Liapor Witte do odvet vstoupí na domácím hřišti v Doubí, kde přivítá tým Vsetína.

Soupeř patří, alespoň „papírově", k těm slabším, s pouhými dvěma výhrami se dělí se Žatcem a Čakovicemi o předposlední místo tabulky. Nicméně tým, který má ve svém středu mnohonásobné světové a evropské šampiony a reprezentanty Slovenska Patrika Peruna a Jána Brutovského, se nedá podceňovat.

Zvlášť když se šestinásobný klubový mistr republiky a obhájce loňského stříbra SK Liapor Witte v současné době potýká se zdravotními problémy hráčů, které do značné míry zavinily i první letošní porážku, kterou lázeňský celek utrpěl v úterý od úřadujících mistrů republiky z Modřic.

Utkání SK Liapor Witte – NK Climax Vsetín se hraje v sobotu 12. května od 14.00 hodin na dvorcích SK Liapor Witte v Doubí.

Domácí tým, který se stále ještě nemůže spolehnout na účast nemocných opor Vladimíra Babky a Michala Kokšteina, nastoupí s jediným cílem – zvítězit a udržet si svoje postavení na 2. místě extraligové tabulky. Pomoci k tomu mohou svým povzbuzováním fanoušci karlovarského nohejbalu, kteří se mohou těšit nejenom na špičkový nohejbal, ale i na tradiční doprovodný program včetně divácké tomboly.