„Jsme přesvědčeni, že si velice dobře vedeme především v oblasti práce s motivací a zapojením našich zaměstnanců, což se, kromě jiného, projevuje ve velice nízké míře spontánní fluktuace. Naše společnost se dlouhodobě a intenzivně věnuje oblasti profesního a kariérního rozvoje zaměstnanců na všech úrovních a typech pozic. Snažíme se průběžně optimalizovat naši mzdovou politiku tak, aby co nejlépe odrážela aktuální trendy a motivovala zaměstnance k maximálnímu výkonu," uvedla Jana Lodrová z KMV.

Druhé místo v kategorii do 500 zaměstnanců obsadila sokolovská společnost Hexion a třetí chodovská firma Lincoln. V kategorii do 5000 zaměstnanců byla jako nejlepší vyhlášena firma Witte Nejdek.

„V Karlovarském kraji se vedle výrobce minerálek prosazuje řada firem z průmyslu. Pro region je důležité, že tradiční lázně, hotely, sklo a porcelán doplňují silné mezinárodní společnosti v oblasti chemie, automobilového průmyslu či celosvětový výrobce ložisek a mazacích systémů," uvedl Pavel Hulák, ředitel Klubu zaměstnavatelů.