Teď prodává na sokolovském Starém náměstí Dönner kebap. „Jezdil jsem dřív hodně do Německa, kde jsem si Dönner kebap dával, a tady ho nikdo neuměl udělat pořádně.

Strašně mi chutnal, tak jsem se rozhodl, že ho začnu taky prodávat,“ řekl Martinec. V tomto oboru chtěl začít podnikat už dříve, ale protože Česká republika nebyla v Evropské unii, nebylo to podle něj možné. „Tohle maso ani turecký chleba tady nikdo nedělal. Otevřel jsem tedy až v květnu 2005. Maso mi nyní dováží česko–německá firma a chleba je z turecké pekárny v Německu,“ uvedl podnikatel. Podle něj byly začátky podnikání hodně těžké. Lidé si prý ale na prodej chutného jídla zvykli rychle. „Věděli, že budu prodávat kebap, takže se už předem vyptávali, kdy otevřu. Nejvíce jim chutná kebap v tureckém chlebu,“ myslí si Martinec.

Denně podnikatel prodá zhruba patnáct kilo masa. „Nedá se přesně říct, kolik toho prodám. Je to nárazové. Stane se třeba, že hodinu nikdo nepřijde a pak se zase tři hodiny nezastavím,“ řekl prodavač této pochoutky. „Je možné, že v budoucnu ještě rozšířím sortiment. Přemýšlel jsem například o salátech. To bych sem ale musel nabrat nějakou pomocnou sílu, což se mi už v minulosti nevyplatilo,“ řekl podnikatel. Jeho živnost ho prý uživí, ale na zbohatnutí prodávání kebapu podle něj není.