Holoubek velmi ocenil vstřícný přístup Karlovarského kraje, města Karlovy Vary a společnosti Sokolovská uhelná za finanční podporu extraligovému hokeji. "Teď to můžeme rozjet , hokej v Karlových Varech zůstane. I nadále ale potřebujeme podporu dalších sponzorů," uvedl Holoubek.

Tím, že město garantovala podporu ve výši 10 milionů do A týmu a 13,5 milionu pro mládež, a to do konce volebního období, jsme mohli jednat s dalšími partnery. To byl velmi důležitý moment, který pokládám za velmi pozitivní. Další významný signál vyslal hokeji i Karlovarský kraj. I ten svou podporu pro HC Energii zvyšuje o pět milionů. „To znamená, že kraj hokeji věří a pro nás se tak otevřela cesta k dalším jednáním s důležitým partnere, Sokolovskou uhelnou," vysvětlil Karel Holoubek. Majitelé Sokolovské uhelné už dlouhá léta přispívají do rozpočtu hokejového týmu klubu zásadní měrou, a Karel Holoubek velmi oceňuje, že se rozhodli podržet účast klubu v extralize i v nadcházející sezoně.

„To je super," neskrýval radost Karel Holoubek, jemuž se tak podařilo zajistit necelou polovinu potřebného rozpočtu. „Pochopitelně finančně přispějí i mé společnosti a doplatím dluhy. Proto jsem se rozhodl pokračovat v působení našeho A-týmu v Tipsport Extralize ledního hokeje. Druhá polovina rozpočtu je úkolem pro mne osobně a pro management klubu. To znamená, že ihned zahájíme jednání s našimi sponzory a obchodními partnery a v pondělí 25. července spustíme prodej permanentních vstupenek a pokusíme se v rámci finančních možností o posílení hráčského kádru A-týmu," doplnil majitel HC Energie.