Podmínky ve skiareálu Boží Dar Neklid jsou stále dobré. Na sjezdovkách leží v průměru 30 cm jarního sněhu. Díky nočním mrazům jsou však sjezdovky ráno v perfektním stavu, jarní ježdění se koná pouze za slunných dnů v odpoledních hodinách. Otevřeny jsou zatím všechny sjezdovky. „O nadcházejícím víkendu v sobotu nás čekají hned dvě divácky atraktivní akce. Na crossové trati z mistrovství světa na sjezdovce Za Prahou se v sobotu pojede poslední závod ze Supercross série. Jako poslední se na trati pustí běžkaři v disciplíně nordiccross. Další divácky atraktivní akce bude probíhat souběžně na Neklidu na sjezdovce u Velké Pomy. Tam se bude konat již 27. ročník tradičního závodu v telemarku KIWI CUP. Závod je otevřen pro všechny příchozí, závodit se bude v disciplínách dobový telemark dřevěné ski a dobové obleky, moderní telemark a klasické lyžování. Večer bude zakončen velkolepým dobovým plesem v hotelu Medard na Božím Daru," uvedl mluvčí skiareálu Filip Majkus.

Skiareál Klínovec je otevřen denně od 8:30 do 16:00. V provozu jsou všechny lanové dráhy, dále vleky E, F, G a pojízdné pásy v dětských parcích. Do soboty probíhá každý den večerní lyžování od 16:00 do 21:00 na vleku F. Do neděle jsou v provozu pravidelné skibusy z Mariánské, Loučné, Háje, Kovářské, Božího Daru, Jáchymova a skibus mezi vrcholy Klínovce a Fichtelbergu.

V Perninku se stále lyžuje, skiareály jsou v plném provozu a po tomto víkendu bude zimní sezona v Perninku ukončena. Za lyžováním ještě můžete i na Plešivec, otevřeno bude šest z deseti sjezdovek v areálu.

V provozu ještě bude skiareál Bublava Stříbrná, kde jsou k dispozici ještě čtyři sjezdovky. A za jarní lyžovačkou se stále můžete vydat do Potůčku a na božídarské Novako. Tam bude v sobotu zakončení sezony s karnevalem.