Jak vyplynulo z průzkumu Deníku, zacíleno bylo tentokrát především na vylepšení služeb pro návštěvníky. Těšit se mohou na online nákup skipasů, nová dětská hřiště, více občerstvení, lepší příjezdové cesty a větší parkoviště. Tak hlavně aby pořádně nasněžilo.

Skiareál Klínovec

Zásadní novinkou ve skiareálu je elektronický prodej skipasů, kdy zákazník získá hned dvě výhody. Slevu při nákupu online skipasu a vyhne se případnému čekání na pokladnách. Letos bylo investováno kolem 20 milionů korun.

Cena jednodenní permanentky v hlavní sezoně: 650 Kč při nákupu online (stejně jako loni), 680 při nákupu na pokladně (+30 Kč)

Plešivec

Speciální zábavnou trať určenou pro děti i dospělé nebo úsek, kde si lyžaři mohou zajet na čas slalom. To jsou novinky na krušnohorském Plešivci. Návštěvníci jistě uvítají rozšíření parkoviště a rozšíření občerstvení o další dva stánky.

Cena jednodenní permanentky v hlavní sezoně: 590 Kč

Rozdíl proti loňsku: Beze změny

Skiareál Neklid

Především na malé a začínající lyžaře mysleli před sezonou na božídarském Neklidu. U vloni dokončeného vleku Hranice a sjezdovky dlouhé půl kilometru bude otevřena lyžařská škola, dětské hřiště a malý snowpark pro začínající snowboardisty.

Cena jednodenní permanentky v hlavní sezoně: 490 Kč

Rozdíl proti loňsku: Beze změny

Skicentrum Bublava

Ve Skicentru Bublava Stříbrná se letos mohou návštěvníci těšit například na nový pohyblivý koberec na dětském svahu nebo na nový výukový svah. K dispozici je jedna lanovka, sedm vleků, čtyři sjezdové tratě různých obtížností v celkové délce pět kilometrů.

Cena jednodenní permanentky v hlavní sezoně: 450 Kč

Rozdíl proti loňsku: Beze změny

Skiareál Mariánské Lázně

Skiareál investoval do modernizace technologií v oblasti zasněžování a koupil nové sněžnou rolbu s navijákem. Na dětské lyžaře čeká moderní dětský park se speciálními výukovými prvky.

Cena jednodenní permanentky v hlavní sezoně: Pondělí až čtvrtek 340 Kč (bez navýšení oproti loňsku). Pátek až neděle 370 Kč (+40 Kč oproti loňsku)