Po Beatové síni slávy Rádia BEAT, koncertu MIG 21, Hradišťanu a kapel Škwor, Dymytry, DeBillHeads přijdou na řadu 4. července Tři sestry – Radegast Tour 2017. 14. července přijedou do amfiteátru The Sweet a jako host Turbo, které týden nato vystřídá StahlZeit: Rammstein tribute show.

O den později, 22.7., se návštěvníci mohou těšit na Static Monster, kde zahrají Jiří Tkadlčík a Krucipüsk. Konec července bude patřit kapele Divokej Bill. 14. srpen mají v kalendáři zaškrtnutý příznivci legendární kapely Nazareth. Poslední víkendy v srpnu pak vyplní Monkey Business a Fešáci. Z českých interpretů se můžete 17. června těšit na Marii Rottrovou nebo 26. srpna na Miro Žbirku s Katarínou Knechtovou a Ondřeje Rumla.

Do amfiteátru se letos vrátí i opera v podobě Lazebníka sevillského, který je na programu 1. července. Muzikály budou letos zastoupeny Tajemstvím v podání Divadla Kalich 23. června. Milovníci Shakespearovských slavností si vychutnají klasiku největší, 4. srpna uvidí Romea a Julii.

Výstava umělecké knižní vazby Jana Perůtky potrvá v knihovně do konce července.
Třicet let v oboru. Jan Perůtka představuje umělecké knižní vazby

Pořadatelé nezapomněli ani na děti. Pro ty je 8. srpna připraven muzikál Kapka medu pro Verunku a 19. srpna pak Radovánky s Ferdou Mravencem. Sezonu v amfiteátru zakončí 2. září loketští Termiti, kteří tu oslaví 20 let trvání a k tomu jim zahrají regionální kapely.

Hlavní program doplní každý víkend rovněž hudební vystoupení na Malé scéně na náměstí T.G.Masaryka. A v srpnu také velké hradní Slavnosti purkrabího Půty. Ty jsou připraveny o víkendu 12. a 13. srpna a nabídnou návštěvníkům tradiční program na hradě i ve městě. Těšit se můžete na hudební i divadelní vystoupení, dílničky pro děti, výborné občerstvení, tanec, zkrátka pravý středověk na hradě Loket.