Václav ŠIMŠA
Pátrání zrušeno.

Na základě příkazu k dodání do výkonu trestu, který vydal Okresní soud v Kladně pro trestný čin podvodu, je hledán Jan REJŽEK (narozen 28. dubna 1969, bytem Jáchymov, třída ČSA 601). Jan Rejžek je střední postavy, má zelené oči, hnědočerné vlasy a vousy. Ty může mít upravené na knír či bradku.

Michal JANIČO
Pátrání zrušeno.

Šest salámů a několik lahví alkoholu ukradl v březnu roku 2006 v Sokolově Ladislav HANTKE (narozen 28. května 1973, bytem Bukovany 47 – formální adresa bukovanské radnice). Sokolovský soud vydal pro trestný čin krádeže na jmenovaného příkaz k dodání do výkonu trestu. Ladislav Hantke je 170 až 175 centimetrů vysoké, hubené postavy. Má modré oči, hnědé krátké vlasy. Na pažích a předloktí má výrazné tetování.

Trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí se dopustil Evžen HORŇÁK (narozen 29. dubna 1969, bytem Rotava, Příbramská 375). Okresní soud v Sokolově proto vydal příkaz k jeho zatčení. Evžen Horňák je 170 až 185 centimetrů vysoké postavy. Má hnědé oči, krátké hnědé vlasy a prošedivělý knír s bradkou.

Zásilky nepřebíral po podmíněném propuštění Jiří HORŇÁK (narozen 17. července 1970, bytem Chodov, Vítězná 624). Sokolovský soud, který na něj vydal příkaz k zatčení, rozhodl přeměnit zbytek trestu na trest odnětí svobody. Jiří Horňák má zelenohnědé oči a černé krátké vlnité vlasy.