Odtud si jeden z trojice odnesl několik tisíc korun, stravenky za osm tisíc korun, několik peněženek s doklady, platebními kartami a doklady od vozidla. Od auta si lapka vzal i klíče a k tomu ještě několik mobilních telefonů.

Jeho mladší komplic přitom hlídal venku a po lupu měli společně i s odcizenými věcmi odejít. Většina z kořisti pak skončila u ženy, která ji chtěla užít pro svoji vlastní potřebu, ačkoliv věděla, že by věci měly pocházet z trestné činnosti.

Aby toho nebylo málo, všichni tři obvinění měli po společné domluvě v úmyslu zmocnit se motorového vozidla značky Renault, od kterého měli již klíče i doklady. Přijeli tedy zpět k penzionu a automobil ukradli. A z něj ještě odcizili různé nářadí, startovací elektrovozík, autobaterii a různé součástky a náhradní díly k vozidlu. Obviněná žena s automobilem odjela i přesto, že jí Okresní soud v Karlových Varech zákazal řízení všech motorových vozidel. Za to může „vyfasovat" až pětiletý trest odnětí svobody. Nejstaršímu z povedeného trojlístku hrozí v případě prokázání viny rovněž pětiletý trest a jeho komplicovi tříletý trest odnětí svobody. Celková škoda, kterou trojice způsobila, byla předběžně odhadnuta na více než 120 000 korun.