Řeší případ loupežného přepadení, kterého se dopustili tři spolupachatelé, a to dva muži a jedna žena z Karlovarska. Ti napadli šestnáctiletého muže a několikrát ho udeřili do obličeje. Navíc mu společně ukradli hotovost a mobilní telefon. „Všichni tři spolupachatelé byli bezprostředně po činu zadrženi policií. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na jeden tisíc čtyři sta korun," řekla krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Za tento čin hrozí obviněným trest dva až deset let ve vězení. Kriminalisté navíc sdělili jednomu ze tří spolupachatelů obvinění ze spáchání pokusu těžkého ublížení na zdraví a z přečinu výtržnictví. „Toho se dopustil dvaatřicetiletý muž z Karlových Varů, a to tím, že v ulici Horova několikrát nakopl poškozeného pětačtyřicetiletého muže do nohy a poté jej jednou bodl nezjištěným předmětem do hrudníku a z místa utekl," dodala Týřová. Zraněný muž byl následně převezen do nemocnice v Karlových Varech.

Komisař kriminální policie podal státnímu zástupci podnět na vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Tomu hrozí trest odnětí svobody až na deset let ve vězení.