Incident se stal ve středu, kdy bylo v brzkých ranních hodinách přijato na tísňovou linku oznámení o pobodaném třiatřicetiletém muži. Na ubytovnu, kde pobodaný přebýval, ihned vyjela hlídka z Obvodního oddělení Karlovy Vary - město společně s kriminalisty, kterým zraněný muž tvrdil, že ho napadl nožem neznámý pachatel na ulici v centru Karlových Varů. Zraněný muž byl převezen do nemocnice k lékařskému ošetření s následnou hospitalizací.

"Zasahující policisté však v bytě nalezli několik krvavých stop a poté i nůž. Na místě zadrželi přítelkyni pobodaného muže, kterou převezli k výslechu na policejní služebnu. Tady se kriminalistům k činu doznala. Po vzájemné hádce měla vzít do ruky kuchyňský nůž, kterým svého přítele bodla do zad," uvedla mluvčí krajské policie Zuzana Týřová.

Ilustrační foto
Policie pátrá po zloději z obchodu

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Karlových Varech s dvaadvacetiletou ženou zahájili trestní stíhání a obvinili jí ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V případě prokázání viny jí tak hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let.