Muž utrpěl vážná bodná zranění a skončil v péči lékařů. Policisté pachatele zadrželi a případ vyšetřují.

„V sobotu ve 23.30 hodin vyjela nejprve posádka ze Žlutic do obce Močidlec k tři asedmdesátiletému muži, který utrpěl bodné poranění hrudníku. Na místo zároveň vyjela i posádka s lékařem z Toužimi,“ potvrdila Barbora Silná, mluvčí krajské zdravotnické služby.

„Pacienta převezli na anesteziologicko-resuscitační oddělení Nemocnice v Karlových Varech. Odsud byl v neděli ve 2.30 hodin kvůli vážnému poranění hrudníku a srdce převezen na emergency do Fakultní nemocnice v Plzni,“ doplnila k tomuto případu Silná.

„Jednalo se o napadení nožem a zraněný třiasedmdesátiletý muž skončil v péči lékařů. Mohu jen potvrdit, že jsme pachatele zadrželi. Je to ještě velmi čerstvý případ,“ informovala Martina Hrušková, mluvčí Policie ČR.

Ta zatím odmítla sdělit podrobnosti případu a neinformovala, zda se jednalo například o přepadení, hádku či něco podobného. „Skutečně zatím žádné bližší podrobnosti k tomuto případu sdělovat nemůžeme. Nyní probíhá se zadrženým mužem trestní řízení,“ dodala policejní mluvčí Martina Hrušková.