Mrtvý manželský pár s prostřelenými hrudníky našla policie z pondělka na úterý v jejich rodinném domku ve Všeborovicích u Karlových Varů v ulici V Břízkách.

Jak to vypadá, manželé kazachstánské národnosti byli zastřeleni už před několika týdny. Rodinný dům byl obehnán policejní páskou a jeho okolí střežili policisté. Na místo přijeli také hasiči a byla přivolána i záchranná služba, aby ohledala mrtvá těla.

Hasiči poskytovali policistům technickou podporu, což znamená, že jim doplňovali vzduch do lahví, aby vůbec v prostorách domu mohli dýchat. Kromě toho na místě odčerpali studnu, aby zjistili, jestli se na jejím dně nenachází vražedná zbraň.

„Jednalo se o lidi, kteří se tak trochu ostatních sousedů stranili. Maximálně jsme se pozdravili, když projížděli autem okolo. Nic bližšího opravdu nevím. Každopádně je to šokující zpráva a je to smutné," řekla jedna žena ze sousedství.

„Nemohu říct, že bychom se nějak moc bavili. Akorát jsme na sebe kývli. Zamávalo to ale s námi," uvedl další ze sousedů manželského páru.

Jak konstatovali sousedé mrtvých, v domě policie našla oba zastřelené. Ve chvíli, kdy policisté vyrazili dveře zmíněného domu, po celé ulici se rozšířil neuvěřitelný zápach.

Je zřejmé, že se podle všeho jedná o vraždu. Policie v této chvíli tuto tragickou událost vyšetřuje a k případu nebude poskytovat žádné bližší informace.

Karlovarský policejní mluvčí Pavel Valenta pouze uvedl, že karlovarští kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin. Zdali se jednalo o vyřizování účtů, nebo jestli měl manželský pár s někým nějaké spory, se v tuto chvíli nedozvíme.