Další opilec bez papírů za volantem

Stráž nad Ohří Ostrovští policisté řeší další případ opilého řidiče, který usedl za volant, i když měl upito a navíc postrádá řidičský průkaz. Ve večerních hodinách kontrolovala hlídka 33 letého řidiče vozidla Škoda. Byla mu provedena orientační dechová zkouška, která ukázala na 2,36 promile alkoholu v krvi. Následně policisté zjistili, že muž má soudem vydaný zákaz řízení motorových vozidel. nyní mu hrozí obvinění z ohrožení pod vlivem návykové látky a z maření výkonu úředního rozhodnutí.

Zmizely karty, platební i startovací

Olšová Vrata V noci na přelomu prázdninových měsíců vnikl do dvou vozidel na Karlovarsku 36 letý muž. Z obou aut odcizil peněženky s osobními doklady, platebními kartami a finanční hotovostí. První byla ve výši 15 tisíc, druhá 1 055 korun. Navíc odcizil 10 krabiček cigaret a startovací kartu vozidla. Celková škoda byla vyčíslena na částku přesahující 26 tisíc korun. Muž byl odsouzen k nepodmíněnému trestu a eskortován do věznice.

Nezabrzděné auto se samo bez své řidičky projelo po Dalovicích

Dalovice Zřejmě nedostatečně zajištěný ford se sám dal do pohybu poté, co jej jeho 57 letá řidička zaparkovala v ulici Jílová. Auto se samo rozjelo směrem k ulici Borská, přejelo komunikaci a narazilo do brány protějšího domu. Poté vjelo do zahrady, kde narazilo do odstavených plechů. Zastavilo se až o betonové základy plotu. Žena do svého vozu nakonec nastoupila a aniž by ohlásila nehodu, odjela. Škoda je vyčíslena na 13 tisíc korun. Nehoda je nadále v šetření.

Pánové si užili nalezené platební karty

Karlovy Vary Tři muži ve věku 33, 35 a 40 let našli dámskou peněženku s platebními kartami na autobusové zastávce v centru města. Nejmladší z nich poté v obchodním domě provedl z platebních karet téměř desítku výběrů a pokusil se i o několik dalších výběrů v řádu desítek tisíc, které mu však již byly zamítnuty. Muži si mezi sebou spravedlivě rozdělili podíly a ukradené peníze utratili. Poškozené ženě vznikla škoda kolem 45 tisíc korun. 33letý muž byl již za krádež trestán, nyní mu hrozí tříleté vězení. Jeho spolupachatelům za podílnictví při padělání a krádeži hrozí vězení také.