Ukradl horské kolo z balkonu

Karlovy Vary - Muž ukradl horské kolo a způsobil škodu kolem 16 000 korun. „V Karlových Varech poškodil v domě balkonové dveře a z balkonu odcizil horské kolo," uvedla mluvčí policie Zuzana Týřová. Hrozí mu až dva roky ve vězení.

Prodával trávu, teď půjde sedět

Karlovarsko - Mladý muž prodával téměř šest let marihuanu. Což se ale nesmí, a tak mu teď hrozí, pokud bude odsouzen, až pět let pobytu ve vězení. Tohoto nezákonného jednání se měl dealer dopouštět už od roku 2011 a ve více jak dvou stech případech na různých místech v Hroznětíně prodal marihuanu několika osobám za částku kolem 36 000 korun.

Za úvěrový podvod půjde do vězení

Karlovy Vary - Mladý muž se dopustil úvěrového podvodu. Více než 250 000 korun si nechal pro vlastní potřebu. „Kriminalisté v Karlových Varech zahájili trestní stíhání muže z Karlovarska. Toho obvinili z úvěrového podvodu, kterého se měl dopustit v září roku 2015, kdy prostřednictvím obchodního zástupce podal návrh na uzavření smlouvy o stavebním spoření a žádost o překlenovací úvěr na modernizaci objektu v nájmu," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. Muž se podpisem smlouvy zavázal použít peněžní prostředky ve výši 500 000 korun k modernizaci zmíněného objektu. Na základě toho mu bylo poskytnuto více než 400 000 korun, které ale nepoužil na sjednaný účel. Většinu těchto finančních prostředků použil pro svou vlastní potřebu. Pokud bude mladíkovi prokázána vina, hrozí mu až pět let za mřížemi.

Nedobrzdil a způsobil si vážné zranění

Karlovarsko - Starší řidič neodhadl bezpečnou vzdálenost a způsobil vážnou autonehodu. V pondělí kolem půl sedmé ráno nedobrzdil ve směru od Beranova na Teplou svůj peugeot a narazil do auta před sebou. Mladé řidičce vběhla do cesty divoká zvěř a ona začala brzdit. V tu chvíli došlo k nárazu. „Těžce zraněný čtyřiapadesátiletý řidič peugeotu byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice, stejně jako dvaadvacetiletá řidička, která utrpěla lehké zranění," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. Škoda je předběžně odhadnuta na 90 000 korun.