Na programu byly premiérové dětské rybářské závody, které se uskutečnily na rybníce pana Josefa Houdka. Závody byly určeny pro děti do 15 let.

„Zahájení závodů bylo v 9 hodin a v pravé poledne pak skončily. Někteří však i po skončení dále pilovali svůj rybářský um," pochvaloval si jeden z organizátorů akce Josef Houdek.

Celkem se závodů zúčastnilo čtyřiadvacet rybářských nadějí. Vítězem rybářských závodů se nakonec stal Roman Mašek ze Žlutic, jehož úlovek měřil pětatřicet centimetrů. Zkrátka však nepřišly ani ostatní děti. „Každý odcházel s nějakým malým dárkem. Všechny děti pak obdržely diplom a na programu byl i slavnostní přípitek," poukazoval Houdek.

Organizátoři však nezapomněli ani na dospěláky, pro které byl připraven pečený divočák. „Tatínkové měli během závodů plné ruce práce, a to nejen s rozmotáváním vlasců, proto přišel divočák určitě vhod. Sluší se poděkovat sponzorům celé akce, zejména panu Větrovskému, vedoucímu kamenolomu Mokrá, dále pak Bohuslavu Podařilovi z Chyše, obci Čichalov a všem ostatním, kteří se nějakým dílem podíleli na organizaci závodů," dodal závěrem Houdek.