„Od 14. července do 31. srpna se konají denně od 14.00-15.30 v prostorách Sadové kolonády koncerty různých žánrů. Kromě každodenních vystoupení u Sadové kolonády pokračuje program Karlovarského kulturního léta každý čtvrtek na prostranství před lázeňským sanatoriem Thermal, vždy od 16 hodin. A výjimečně také v prostorách Mlýnské kolonády od 19.30. Kulturní akce se konají i na dalších místech. O nich budeme veřejnost včas informovat,“ uvedl Lukáš Pokorný, mluvčí karlovarské radnice.

V polovině července si přijdou na své milovníci jazzu. Ve čtvrtek 17. července od 16 hodin se na pódiu před hotelem Thermal představil koncert česko-německého projektu Jazzové mosty.

„V rámci evropského turné se v České republice uskuteční jen dvě vystoupení, a to v Praze a Karlových Varech, kde stejně jako v jiných městech vystoupí při Jazzových mostech soubor Kentonmania Big Band Prague Rudiho Mazače. Na tento koncert, podobně jako na ostatní akce Karlovarského kulturního léta, je vstup zdarma,“ upozornil Pokorný.