Každý pondělní večer kolem deváté hodiny vás čeká rozmanitý výběr filmů na louce za rychlým občerstvením. Po setmění je k dispozici pro návštěvníky sto padesát židlí. „Já na ty židle nespoléhám. Musela bych tam být už půl hodiny předem, aby na mě nějaká zbyla. Já si s sebou beru vždycky zimní bundu, deku a karimatku, kdybych musela sedět na zemi. Tohle mi většinou stačí,“ sdělila Paula Bronišová, stálá návštěvnice letního kina.

Na Rolavě je k vidění zajímavý výběr filmů. „Chceme, aby do letního kina zavítali nejen dospělí, kteří chtějí vidět nějaký akční a dobrodružný film, ale také děti, pro které byl promítán animovaný film Madagaskar 2. Vstup je zdarma, a proto jsme rádi, že po celé prázdniny byla louka na Rolavě plně obsazena minimálně 300 lidmi. Doufáme, že tento výběr je pro všechny věkové kategorie, a jsme rádi, že si zde každý najde své,“ konstatuje ředitelka KV City Centrum Simona Vránová.

V dalších dvou týdnech se můžeme těšit na akční film Indiana Jones a Království křišťálové lebky, který se bude promítat 24. srpna. Diváci se mohou těšit také 31. srpna na romantickou komedii Líbáš jako bůh.

„Chodím na filmy jenom s maminkou. Viděla jsem Madagaskar 2 a taky Muzikál ze střední 3. Filmy se mi moc líbily a ráda bych se koukla i příští rok na nějaké hezké promítání,“ sdělila prvňačka Michaela Zajíčková.

(luc)