Od pátku do neděle objel tým lidí, které sice lidé většinou poznají po hlase, ovšem do tváře jim mohou pohlédnout jen zřídka, čtyři města Karlovarského kraje. Netradiční nadílku ovšem odstartovalo odpoledne plné zábavy v SOS dětské vesničce v Karlových Varech Doubí.

„Nejrůznějších sbírek ve prospěch dětí bez domova a rodiny je celá řada. My jsme se ale rozhodli pro poněkud netradiční formu nadílky,“ konstatovala Kateřina Skoupá, v jejíž hlavě se nápad zpestřit dětem čas adventu pohledem do zákulisí rádia, narodil. „Pochopitelně na to nejsem sama. Z rádia přijela ještě zprávařka Kateřina Andrlová, náš nejmladší speaker Milan Harvánek a člen promo teamu rádia Honza Hrdlička,“ přiblížila osazenstvo páteční premiéry její organizátorka. „Na pomoc jsme si pozvali i tanečníky ze známé karlovarské skupiny RAPpresent,“ doplnila Skoupá.

I když bylo odpoledne hlavně zábavné, děti si například vyzkoušely práci moderátora Hitrádia Dragon či diskžokeje, na drobné dárečky pochopitelně také došlo. „Byly to převážně naše reklamní předměty, ale hlavně spousta sladkostí,“ doplnila organizátorka. O víkendu vyjel tým rádia ještě do Aše a Mariánských Lázní (sobota) a do Horního Slavkova (neděle). „I když je to docela namáhavé zorganizovat něco takového, všichni si to užíváme. Společně s dětmi se totiž vyblbneme i my,“ dodala Kateřina Skoupá.