V domácím prostředí mužstvo Sharks nestačilo na tým Hamé a poprvé tak odjížděli Karlovaráci z ledové plochy se skloněnou hlavou. „Nedařilo se nám vůbec nic. Navíc nám přes noc onemocněl Luboš Nejedlý,“ hledal příčiny první porážky kapitán Nowaca Jiří Berger.

I přesto si však mohou jeho spoluhráči v dalším kole ligy pojistit první místo po základní části, jelikož druhý tým Zlín má stejně bodů, ale jedno utkání navíc.

V sobotu je čeká na zimním stadionu od 12.45 hodin v Jindřichově Hradci aktuálně poslední tým ligové tabulky Budweiser České Budějovice. V domácím prostředí Žraloci Jihočechy vyprášili v poměru 4:1. „V Budějovicích budeme chtít uspět na sto procent. Už jen proto, že chceme vyhrát základní část,“ varuje soupeře kapitán. V neděli pak změří Žraloci své síly od 13.30 na zimním stadionu v Poděbradech s kolínskými Draky. S těmi si v prvním vzájemnémutkání poradili lehce 5:1.

„Pokud v sobotu vyhrajeme, budeme si chtít v neděli s Draky vyzkoušet na ledě nějaké herní varianty pro blížící se play off, a určitě zapojíme i naše nadějné juniory,“ slibuje Berger.