Jak Hradílková, tak i Václav Novotný, ředitel Toscy se na slavnostním předávání cen v hotelu Thermal shodli na tom, že úspěch je vždy založen na dobré spolupráci s ostatními kolegy.

„Za svou kariéru na karlovarské radnici jsem vždy pracovala s primátory, pro které byla důležitá spolupráce města Karlovy Vary s ostatními městy a zeměmi. Proto jsme zde přivítali během let řadu zahraničních delegací a důležitých hostů z celého světa. Jsem velice ráda, že můžu pro město už tak dlouho pracovat,“ zhodnotila svou dosavadní práci Hradílková.

„Tato práce by se rozhodně neobešla bez kvalitní komunikace jak s vedením města, tak i dalšími lidmi. Samozřejmě mi ovšem také pomáhá dobrá podpora mojí rodiny. Je důležité město propagovat i nadále,“ dodala.

Lázeňský ústav Tosca získal ocenění, protože léčí i pacienty, kteří jsou pro některé další lázeňské domy málo perspektivní.

„U nás se léči pacienti, kterým hradí pobyt zdravotní pojišťovny. Zároveň také ročně ošetříme několik set příslušníků policie i hasičských sborů. Za rok u nás pobývá zhruba dva a půl tisíce hostů. Máme k dispozici dvě stě lůžek a nabízíme kompletní i příspěvkovou léčbu,“ uvedl ředitel Novotný.

Podle něj Lázeňský ústav Tosca těží také ze sehranosti celého kolektivu. „Je to rozhodně dlouhodobá práce. Proto beru toto ocenění jako odměnu pracovníků našeho zařízení,“ doplnil spokojený ředitel Novotný.