Část hotelu prošla významnou změnou, rekonstrukcí kavárny a její proměnou na restauraci. „Tankovnu jsme otevřeli právě v prostorách bývalé kavárny Ambassadoru," uvedl Marian Lukáč, provozní tankovny Nároďák. „Prostory Grand Café byly příliš velké pro hotelovou kavárnu, a proto jsme se rozhodli ji přetvořit na stylovou restauraci s nepasterizovaným pivem a výbornou staročeskou kuchyní," podotkl. Pivnice laděná do prvorepublikového stylu, s interiérovými tanky na pivo nabídne kromě nepasterizovaného plzeňského ležáku i další nápoje z nabídky Plzeňského Prazdroje. Místní se mohou těšit i na piva z již tradičního programu Volba sládků, tedy každý měsíc jiné pivo z „kuchyně" plzeňských sládků. Milovníci kvalitního jídla jistě ocení poctivou českou kuchyni včetně krušnohorského kančího guláše nebo hovězích líček na smetaně s karlovarskými knedlíky, ke kterým můžou hosté vyzkoušet Velkopopovického Kozla Černého. „Jsem přesvědčen, že novou tankovnu přivítají i návštěvníci mnohých kulturních akcí, odehrávajících se ve společenském sále, který má kapacitu až 750 hostů a je s tankovnou propojen," dodal Lukáč.

Ředitel Grandhotelu Ambassador Národní dům Werner Hauptman je s novou pivnicí navýsost spokojen. „Jde o originální koncept Plzeňského Prazdroje. „Pivnice Nároďák je na jedinečném místě a točíme zde pivo nejvyšší možné kvality. Naši zahraniční hosté prostě chtějí věhlasnou značku. Tomu odpovídá i zvolená gastronomie. Sám už jsem ochutnal krůtí křídlo na grilu a mohu je všem doporučit," uvedl ředitel. Pivní tanky jsou součástí interiéru, který nabízí 95 míst k sezení, a jak v Národním domě nyní tvrdí, další pramen v Karlových Varech byl naražen.