VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Nedostatky v občerstvení v KV Aréně budou odstraněny

Karlovy Vary – Na co si návštěvníci KV Arény nejvíce stěžovali v posledních týdnech? Na občerstvení. Na dlouhé fornty u bufetů, studené jídlo a neochotný personál.

3.11.2009 27
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Jana Kopecká

Podle Jaroslava Duška, ředitele společnosti Sokorest, která zde rychlé občerstvení provozuje, si tato firma velmi váží postřehů návštěvníků z nového provozu v KV Aréně a zároveň dodává, že nedostatky odstraní co nejdříve.

„KV Arénu jsme převzali zhruba 20. června. Provoz byl naprosto nedostatečně vybaven a naše společnost musela investovat dost velké peníze v řádech milionů korun, aby vůbec bylo možné otevřít. Protože se jednalo v řadě případů o atypická zařízení, jejich výroba a následné dovybavení provozu bylo zdlouhavé a trvá ještě v současné době,“ vysvětlil Dušek.

Jedinou negativní reakci měla firma podle něj na teplotu klobás. „Jak už jsem zmínil, provoz byl vybaven naprosto nedostatečně, byly zde nainstalovány Roller grilly, které nepostačují kapacitně, jsou pomalé a malé. Použili jsme proto jinou alternativu, vyhřívací nádoby shaffing, které se bohužel neosvědčily. V současné době hledáme zařízení na lepší uchování teploty klobás,“ vysvětlil ředitel.

K dlouhým frontám u bufetů uvedl, že o tomto problému firma ví a příčin je hned několik.

„U společnosti pracuje v KV Aréně zhruba sto brigádníku. Řada z nich je z jiných oborů, proto jejich zaškolení nějakou dobu potrvá. To samé se týká i organizace práce, kde si jednotliví vedoucí bufetů a středisek musí zvyknout na jiný systém práce,“ uvedl ředitel Dušek. Pokud na zápas podle něj přijde kolem čtyř tisíc diváků a firma zde provozuje jedenáct bufetů a jeden bufet tak obslouží 350 až 400 osob, pak není není divu, že se tvoří fronty. „Bufetů je málo, chodby jsou úzké, tvoří se i fronty na toalety. Chceme postavit mobilní bufety na točení piva, které by trochu odlehčily přetíženým bufetům,“ vysvětlil ředitel. Zdůraznil, že v neposlední řadě se i do otázky tvoření front promítá zákaz KV Arény na konzumaci jídla v hledišti, což je ze stran návštěvníků vnímáno negativně.

„Přes zmíněné nedostatky si myslím, že se naši zaměstnanci zápas od zápasu zlepšují a doufám, že po odstranění všech nedostatků budou zákazníci s naší službou spokojeni,“ doplnil ředitel.

Autor: Ivana Kalinová

3.11.2009 VSTUP DO DISKUSE 27
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Novomanželé Urbanovi si řekli své ANO na vrcholku Aschberg v horské Bublavě.
9

Letní svatby jsou in, oddává se na lávce, golfu, na poli nebo u vysílače

Míša Rauscherová, vrchní sestra z interního oddělení sokolovské nemocnice, je ve finále prestižní soutěže.

Vrchní sestra ze sokolovské interny by se mohla stát Nej sestřičkou roku 2017

Máme žízeň. A projevilo se to v prodeji

Karlovy Vary - Patrně i díky vysokým teplotám a žíznivým zákazníkům v letních měsících vzrostl skupině Karlovarských minerálních vod (KMV) v prvním pololetí roku prodej meziročně o čtyři procenta a dosáhla celkového obratu 3,9 miliardy korun. To bylo meziročně o dvě procenta více.

Za objektivem Františka Konopy

Karlovy Vary - Studoval fotografii na karlovarské „keramce“, poté si pořídil vlastní studio. Práce Františka Konopy zaujala velké množství lidí.

Maketu odhalí poslední český rytíř

Mariánské Lázně - Jedna z nejstarších románských staveb, kostel svatého Jakuba a Filipa na Chvojně u Konopiště, bude k vidění i v Mariánských Lázních. Věrná miniatura totiž přibude do velké rodiny v Parku Boheminium.

Motivací mají být stipendia od kraje

Karlovy Vary - Motivační a prospěchová stipendia za druhé pololetí uplynulého školního roku získají od Karlovarského kraje studenti z jedenácti středních škol v regionu.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení