Právě kvůli větru stála sedačková lanovka na Neklidu ve skiareálu Boží Dar Neklid. Sněhu je tady kolem 30 až 50 centimetrů a všechny sjezdovky jsou stále upravené. Na vleku Hranice je večerní lyžování. V provozu je i další božídarský skiareál Novako, oblíbený snowtubing tady lze využívat podle aktuálních povětrnostních podmínek.

Také lanová dráha Prima Express ve skiareálu Klínovec byla včera mimo provoz kvůli silnému nárazovému větru. Lanové dráhy CineStar Express, SUZUKI, Dámská a vleky F, G na severní straně Klínovce jsou standardně v provozu od 9:00 do 16:00. Na Klínovci je připraveno přes 10 km sjezdových tratí všech druhů obtížnosti. V provozu jsou stále pravidelné skibusy z Mariánské, Loučné, Háje, Kovářské, Božího Daru, Jáchymova a skibus mezi vrcholy Klínovce a Fichtelbergu.

A nárazový vítr ovlivnil i provoz ve skiareálu Plešivec. Lanové dráhy Pstruží a Modesgrund byly mimo provoz. V provozu zůstala lanovka Abertamy a sjezdovka č. 6 Renata.

Pro aktuální informace o víkendovém provozu v jednotlivých střediscích zimních sportů proto sledujte webové stránky skiareálů.

Za lyžováním se ale můžete vypravit také do skiareálu Snowhill v Mariánských Lázních. V provozu je tady denně kabinková lanová dráha, lyžařské vleky č. I a č. II, dětský park s posuvným kobercem a lanovým vlekem. Otevřeny jsou sjezdovky Krakonoška a Slalomák.

Na Sokolovsku je v provozu už jen Skicentrum Bublava, kde na svazích leží 70 cm technického sněhu. V provozu je kromě Velkého Bleibergu celý areál. Otevřeno je od 9 do 20 hodin.

Naopak provoz kvůli oblevě přerušili vlekaři ve Stříbrné a Kraslicích. Sníh z tamních sjezdovek během posledních dní dosloval mizel před očima.