„Začíná se u ostrovské hospůdky U Doktora. Organizovaný pochod zde začíná úderem deváté hodiny, kdy se odchází do Velichova do hospody U Lípy.

Na cestu lidé za 80 korun získají kartičku, při jejimž předložení získají dvě piva a buřta. Karta je navíc šancí na výhru ve slosovací hře," řekl majitel restaurace U Lípy Jan Bitman.

A vyhrát můžete opravdu stylové věci, jako poukaz do pivních lázní, pivní kosmetiku či další pivní ceny.

„S obnovením tradice Pivního pochodu jsme začali před pěti lety. Country klub, který ho dříve dělal, toho nechal. Lidé však přesto chodili sami, tak jsme se rozhodli je podpořit a pustili jsme se do toho," komentoval Bitman.

I letos bude možnost překonat řeku na pivním voru. „Loni se nám motor porouchal, tak snad jsme si smůlu už vybrali a letos bude v pořádku," přidal historku Bitman.

Po příchodu k Lípě se nemusíte bát o to, jak se dostanete domů, neboť od pěti budou pravidelně jezdit autobusy do Ostrova.

„S rodiči mohou vyrazit také děti, na které jsme mysleli se zajímavým programem. Děti budou moci soutěžit například o cukrovinky," přidal pozvánku Bitman s tím, že letos stihl objednat i krásné počasí.