Do svých zástupců se totiž obuly tři ženy podnikatelky, všechny z Karlových Varů, na něž stánky při velikonočních trzích nevybyly. Podle vedení města byl převis poptávky stejného sortimentu, tudíž nešlo uspokojit všechny zájemce. Jenomže vyřazeny byly právě ty ženy, které si na organizaci vánočních trhů, ještě pod agenturou Vlny, stěžovaly.

„Kdybych držela hubu, měla bych klid," uvedla paní Petra. Ta chtěla na trzích prodávat velikonoční perníčky, ale byla odmítnuta. Stejně tak byla vytočena paní Barbora. „Jsem bez práce, jak se mám živit? Místa na trzích se objednávají dlouho dopředu a my jsme se včas přihlásily. Jak se mám uživit?" nebrala si servítky. Na jejich stížnosti ale slyšeli pouze někteří zastupitelé. „Tyto podnikatelky na problémy na trzích město upozornily a místo díků je vyhodíte. Nedivte se, že vám pak lidé nevěří," uvedl například Otmar Homolka (O co jim jde?!). Stejně hovořil jeho kolega Jaroslav Fujdiar. „Tři prodejci, kteří na nepravosti upozornili, stánky nyní nedostali. Což je smutné," uvedl s tím, že chce vědět, podle jakého klíče městská firma KV City, již město pořádáním trhů po stížnostech na agenturu Vlny pověřilo, stánky přidělovala. Tentýž dotaz položil jednateli KV City a zastupiteli Petru Masákovi také Martin Zeman.

Podle Masáka rozhodoval sortiment a vlastní výroba. „Nerozhodoval jsem sám, ale komise. Když je přetlak nabídky, a na někoho se tak místo nedostane, budou si někteří stěžovat vždy," zdůraznil.

Jenomže zastupiteli Martinu Zemanovi jeho vysvětlení nestačilo. „Transparentnost tohoto vedení města je prázdné slovo. A Petr Masák umí na dotazy dokonale neodpovídat," zdůraznil.