V pořadí už devátý reprezentační ples, který tradičně pořádal Klub přátel dětí při Základní a mateřské škole Regionu Karlovarský venkov, se v sobotu uskutečnil v Kulturním domě v Sadově. Na ples dorazilo několik desítek lidí a i přesto, že účast nebyla taková jako v posledních letech, tak se všichni dobře bavili. 

„Po slavnostním úvodu bylo na programu vystoupení v podání taneční školy Fantazie. Poté následovalo další vystoupení, tentokrát ve twirlinku,“ řekla k začátku programu ředitelka školy Jiřina Klírová. Pak se začalo tančit a popíjet a v sadovském kulturním domě nebyl snad nikdo, kdo by se nudil.

„Konalo se také předpůlnoční vystoupení. K tanci a poslechu zahrála v letošním roce skupina Alfasextet. Myslím si, že se ples opět podařilo dobře připravit a už se těšíme na další ročník,“ řekl s úsměvem Lubomír Vorel, předseda klubu přátel dětí.

Jeho slova potvrdili i samotní návštěvníci tradičního plesu. „Je to bezva akce. Letos tady bylo méně lidí, protože se v tento termínu konalo plesů více. Ale myslím si, že úroveň plesu byla výborná. Je dobře, že lidé to tady neberou jako nějakou zábavu a opravdu všichni přišli společensky oblečeni,“ uvedl jeden z návštěvníků Jaroslav Piskáček z Hroznětína.

Pořadatelé akce slíbili, že se ples uskuteční i v příštím roce a na stejném místě, jako letos. „S obcí máme výbornou spolupráci, takže určitě se ples uskuteční opět v Kulturním domě v Sadově. Ale je možné, že v jiném termínu, protože možná by to některým lidem více vyhovovalo. Ale uvidíme,“ konstatovala jedna z organizátorek Blanka Suraová.

Reprezentační ples skončil několik hodin po půlnoci. „Konec byl letos naplánován na druhou hodinu ranní,“ dodala s úsměvem Blanka Suraová.