Senior akademie je rozsáhlý vzdělávací cyklus, který se svou strukturou vyučovacích předmětů orientuje na seniora jako na možnou oběť protiprávního nebo nemravného jednání. Cílem je předat posluchačům informace, znalosti a dovednosti, které jsou důležité pro posílení bezpečného života ve společnosti. Intenzivní studijní program trvá od října 2017 do června příštího roku.

V průběhu devíti studijních měsíců absolvují posluchači cyklus odborných přednášek a poznávacích exkurzí. V nabídce jsou i volitelné kurzy pro praktický nácvik některých specifických znalostí a dovedností. Celý vzdělávací program je dotovaný statutárním městem Karlovy Vary a Městskou policií Karlovy Vary. Pro všechny uchazeče je zdarma!

Přihlášky do osmého ročníku jsou volně ke stažení na internetových stránkách Městské policie Karlovy Vary www.mpkv.cz a Magistrátu města Karlovy Vary www.mmkv.cz anebo je možné si je vyzvednout přímo na městské policii dozorčí služba ve vestibulu, ul. Moskevská 34, Karlovy Vary.

Základní studijní program je strukturou vyučovaných předmětů orientován na seniora jako možnou oběť protiprávního nebo nemravného jednání. Tedy na získání informací, znalostí a dovedností, které jsou důležité pro bezpečný život.

Vyplněné přihlášky je nutné zaslat nebo zanést nejpozději do pátku 29. září na Městskou policii Karlovy Vary nebo na oddělení prevence a dohledu ve Staré Roli v Lidovém domě, ul. Školní 7.
Podrobnější informace obdržíte na telefonním čísle 602 373 881.

Pavlína Kopřivová, oddělení prevence MP Karlovy Vary