Tehdy, před osmi lety, se o objekt začala zajímat i realitní kancelář, která za polorozpadlý dům a pozemek požadovala v té době přes pět milionů korun. Lidé z Chebska vzpomínají na tento historický objekt dodnes s nostalgií. Přitom na začátku svého fungování sloužil objekt Myslivny jako chebský chorobinec.

„Tuším, že v osmdesátých letech byla tato restaurace jedna z nejvyhledávanějších provozoven v okolí," uvedla Veronika Šatrová z Chebu. „Dělali jsme tam inventury. Provozovala se zde i škola v přírodě. Byl to opravdu skvost. Velmi mě mrzí, že šla tato stavba k zemi," dodala.

Ruiny, které po demolici zbyly dnes zarůstají nálety a plevelem. Kdysi krásné dřevěné chatky rozebrali lidé už před demolicí objektu jako by se nechumelilo.

„Chodili jsme tam s rodiči skoro každou neděli odpoledne," zavzpomínala Alena Nováková z Chebu. „Rodiče si dali kávičku, pivíčko a my děti jsme dostaly zmrzlinový pohár nebo limonádu a zákusek. Bylo to moc fajn," dodala s nostalgií.

V areálu výletní restaurace se konaly oslavy, svatby nebo Mezinárodní den žen. Dokonce se tu nacházel i elektrický kolotoč pro děti.

Pak ale restauraci odkoupil jiný majitel. A ten z krásného výletního místa udělal hodinový hotel. Následně došlo k ekonomickým problémům a majitel nechal Myslivnu uzavřít.

Do areálu se dostali bezdomovci, kteří tu začali bydlet, a kteří zde založili i požár. Hasičům se však podařilo dostat oheň pod kontrolu. 

Bývalý motorest byl mnoho let opuštěný a chátral. Později město Cheb začalo objekt zabezpečovat tím, že zazdilo okna, aby nikdo z kolemjdoucích nebyl zraněn uvolněným zdivem.