Zemřel daleko od svých milovaných Karlových Varů a Západočeského kraje, kde prožil nejdelší část svého života. Naštěstí alespoň u svých blízkých.

Tolik fotografií celého kraje i města Karlovy Vary kdysi udělal, jak pro Muzeum Karlovy Vary, tak i Galerii Karlovy Vary i soukromě pro svou rodinu. Na karlovarských filmových festivalech se v 60. letech osobně setkal i fotil tolik světově známých hereckých hvězd, ke kterým přistupoval s přátelskou úctou, nikoliv se servilní podlézavostí.

A v neposlední řadě si ho bude pamatovat spousta žáků i učitelů a profesorů karlovarských základních škol i studentů škol středních, které celé roky fotil, stejně jako i "zasloužilých řidičů milionářů", které fotil pro dokumentaci ČSAD v Karlových Varech.

Byl vášnivým rybářem, někdy více teoretikem než aktivním lovcem a velkým přítelem kultury, památek i umění. Stýkal se s osobnostmi, které se na Karlovarsku, historií tohoto zvláštně nostalgického kraje, zabývali nebo ji přímo tvořili. Většina z nich odešla dávno i nedávno před ním a čekali, kdy se k nim i on připojí.

Rozloučení se uskutečnilo v úzkém rodinném kruhu za doprovodu oblíbené geniální filmové hudby Ennia Morricone, výňatku z 9.Beethovenovy symfonie a písní Karla Gotta a Václava Neckáře.

Rodina děkuje všem, kdo zesnulému věnovali tichou vzpomínku.

Příspěvek zaslala dcera Petra Ježková.