V předposledním utkání v tomto roce pomýšleli Varáci na velmi cenný skalp Znojma, ale realita byla zcela jiná. V první třetině sice poslal domácí do vedení v 7. minutě Kucharovič, ale hosté z lázní dokázali góly Jana Zavadila a Daniela Nicklase přehoupnout ukazatel skóre ve svůj prospěch.

Ilustrační foto.
Hurricani se v Petrovicích pořádně zapotili, ale vyhráli

Posléze na pořad přišla druhá třetina, během které Znojmo dokázalo třikrát pokořit brankáře Varů Václava Zavadila a šlo do trháku 4:2. Navíc domácím vyšla i třetí dvacetiminutovka, když dokázali hostům ze západu Čech odskočit na 6:3.

Svěřenci karlovarského trenéra Martina Kratochvíla však dokázali v závěru zápasu dvěma góly snížit na konečných 6:5, když se do statistik zapsali Michal Klápa a Daniel Nicklas.

Pro Vary to byla v základní části čtvrtá porážka, kterou budou chtít odčinit v závěrečném vystoupení tohoto roku. V neděli 19. prosince budou hostit v hale míčových sportů od 17.00 hodin Florbal Chomutov, který se drží na šesté příčce a na Karlovy Vary ztrácí pět bodů.

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FB Hurrican Karlovy Vary 6:5 (1:2, 3:0, 2:3). Branky: 8. Kucharič, 23. a 32. Kreysa, 35. a 51. Novák, 43. Ďuriška – 9. Zavadil, 13. , 44. a 54. Nicklas, 53. Klápa. Rozhodčí: P. Števček, R. Števček. Vyloučení: 4:1. Využití: 1:0. Diváci: 123.