„Admira patří k nejlepším mužstvům, co se týká organizace hry, celé mužstvo velmi rychle přepíná do defenzivy, soupeři se proti nim velice těžko prosazují, ne nadarmo jsou v tabulce na čtvrtém místě,“ narážel karlovarský trenér Marián Geňo na kvality soupeře, který se jeho týmu o víkendu postaví.

O těch se Slavia přesvědčí na vlastní kůži v neděli 30. dubna od 10.15 na stadionu soupeře. „Domácí jsou favoritem, v tabulce jsou před námi, navíc se hraje u nich, ale nám je v podstatě jedno kdo je favoritem, už několikrát jsme si dokázali, že tento fakt nám vyhovuje možná víc,“ neskládá zbraně karlovarský trenér.

Ten se navíc bude muset vypořádat před duelem se složením zadních řad. „Vyleta a Pěkný budou stát za červenou, Tůma, Yaya, Okorie a Dubnička stále nejsou k dispozici, obranné pozice jsou pro nás na jaře zkrátka zakleté,“ říká s nadsázkou Geňo.

FC Slavia Karlovy Vary - FK Baník Sokolov 2:0 (1:0).
Rekordní návštěva, pyro show a výhra Slavie. Baník propadl na hřišti i ochozech

„I tak máme ambici se porvat o výsledek,“ upozorňuje karlovarský trenér. A ví, o čem mluví. Slávisté totiž několikrát urvali cenné body v bitvách s favorizovanými týmy. A v současné době, bude pro Slavii, každý bod hodně důležitý.

„Každý bod, který se nám v této soutěži podaří utrhnout, je dobrý a důležitý. Máme nějaký plán jak se budeme chtít prezentovat v Praze, ukáže až zápas jestli byl správný,“ dodal závěrem Geňo ke čtyřiadvacátému vystoupení svého výběru v třetiligové soutěži.

O další naději o udržení v ČFL, která se však pomalu a jistě rozplývá, bude usilovat na svém stadionu sokolovský Baník. Tomu se postaví v sobotu 29. dubna od 10.15 hodin do cesty rezerva pražské Bohemians. Druhý tým tabulky dorazí do Sokolova v pozici favorita, když se drží v třetiligové tabulce na druhém místě.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...