„Radost z toho nemáme, ale co se dá dělat,“ krčil rameny slávistický trenér Marián Geňo. „Nijak to ovlivnit nemůžeme, musíme to respektovat,“ dodává.

Trenérský štáb třetiligového týmu tak bude muset opět přehodnotit tréninkové jednotky, když v současné době byly na programu individuální tréninky. „Těch individuálních tréninků už mají všichni plné zuby,“ přiznává slávistický kouč.

FC Slavia Karlovy Vary.Zdroj: Deník / Daniel Seifert

Rýsuje se tak možnost, že by hráči mohli dostat volnoa opět by se sešli na zimní přípravu. „Určitě to nebude tak, že se sejdeme až v lednu, doufám, že nás nechají trénovat alespoň v menších skupinkách,“ přeje si Geňo.

Fotbal je jeho život. Dnes osmašedesátiletý Pavel Hojda, hráč TJ Hrozňatov, potvrzuje, že věk je pouhé číslo.
FOTBAL: Bez lásky ke sportu, a fotbalu zvláště, by to nešlo, říká Pavel Hojda

Pro fotbalisty tak opět nastalo černé období. „Zejména pro hráče je to ubíjející, navíc teď ani nevidí žádný vrchol,“ vysvětluje. „Jediné pozitivum je, že si pak společně budeme vážit společných chvil na hřišti a v kabině,“ hledá pozitiva Geňo.

FC Slavia Karlovy Vary.Zdroj: Deník / Daniel Seifert

Podzimní část by se tak měla dohrát během jarní poloviny, jestli tomu však bude, ukáže až čas. „Já jsem vždy optimista, vždyť se může hrát hned od února,“ připomíná. „Stejně jsou ty zimní přípravy zbytečně dlouhé, ale to je věc, o které my nerozhodujeme. Hlavně ať už ten moribundus skončí,“ přeje si kormidelník Slavie.


Načítám tabulku ...