„Na víkend tak dostali hráči volno, aby si mohli užít své rodiny či přítelkyně, někteří pak nastoupili za naši rezervu v krajském přeboru,“ poukazoval karlovarský trenér Marián Geňo. Posléze opět naskočili sešívaní do tréninkového procesu. „Celý týden jsme trénovali a zařadili do tréninků i nějaké turnaje mezi sebou, rozhodně jsme se však neflákali, byl to náročný týden,“ upozorňuje Geňo.

O víkendu, přesněji v sobotu 12. září, čeká karlovarskou Slavii výjezd do Štěchovic, kde se jí postaví do cesty od 10.30 hodin devátý celek třetiligové soutěže, Povltavská FA. „Na soupeře jsme se byli kouknout v Sokolově, kde vyhrál 3:0. Je to zkušené, bojovné a velmi organizované mužstvo. Kostra týmu je složena z hráčů, kteří odehráli spoustu zápasů v první lize, ať už je to Kučera, Volešák či Engelmann,“ narážel Geňo na sílu soupeře, za kterého tvrdí fotbalovou muziku exligoví hráči. Ale i v tomto duelu chce Slavia dosáhnout na body. „Samozřejmě už v hlavě nějaký plán máme, ale necháme si ho pro sebe. Změny možná nějaké nastanou, ale to nejdůležitější stejně bude, jak k zápasu přistoupí samotní hráči. Pokud budou mít stejný entuziasmus jako na Motorletu, tak rozhodně nejsme bez šancí na bodový zisk,“ dodal závěrem Geňo.

Dvě utkání v rámci Divize 1 má tento víkend před sebou SK Liapor Witte Karlovy Vary, který se nejprve představí ve Vsetíně, poté v Modřicích.
Liapor by rád zamíchal kartami