„V tomto zápase jsme propadli ve všech řadách,“ načal zklamaně hodnocení trenér Sokolova Miloslav Janovský. A měl k tomu řádný důvod. Jeho tým sice otevřel skóre duelu, když šel do vedení ve 12. minutě ze značky pokutového kopu, ale to bylo vše, co v zápase předvedl.

Sokol Hostouň - Baník Sokolov 1948 3:1.
OBRAZEM: Baník padl v Hostouni, dál se krčí na dně tabulky

„Ofenziva až na malé výjimky byla bezzubá, ve středu pole jsme prohrávali nejenom osobní souboje ale i kontrolu hry a v obranné fázi jsme si počínali nezodpovědně,“ narážel Janovský na rozdíly mezi týmy. Hostouň dokázala dvěma góly do konce prvního poločasu zápas otočit ve svůj prospěch, když šla do vedení 2:1. Po obrátce stran pak přidala Baníku třetí branku, a prakticky bylo po zápase.

Ostrov si došel v Chodově pro výhru 5:1.
OBRAZEM: Lomnice šokovala v derby Poříčí, Vintířov zdemoloval Novou Roli

„Přístupem a předvedenou hrou jsme totálně zklamali,“ nebral si servítky kouč Baníku. „Soupeř předvedl velké nasazení a k tomu přidal i fotbalovost v poslední třetině hřiště,“ vysekl závěrem Janovský fotbalovou poklonu Hostouni.

Sokolov navíc čeká hodně náročný závěr podzimní části, když o víkendu bude hostit ambiciózní Domažlice a první část třetiligové soutěže uzavře na Julisce, kde se střetne s rezervou pražské Dukly.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...