„První poločas nebyl z naší strany špatný. Vytvořili jsme si tři šance, ale bohužel je nedokázali gólově zúročit,“ narážel trenér karlovarské Slavie Robert Žák například na stoprocentní šanci Mariána Geňa, která skončila nad domažlickou brankou.

Navíc další šanci měl na svědomí Ondřej Frána, který však taktéž nezúročil svou individuální akci, a stejně skončil i Jan Kalina. Co se nepovedlo Slavii, povedlo se Domažlicím.

„Bohužel jsme zbytečně inkasovali v závěru poločasu,“ zklamaně poznamenal Žák. Navíc během prvního poločasu přišla Slavia o dva zraněné hráče, nejdříve musel předčasně opustit hrací plochu Ondřej Frána, posléze pak Štěpán Dubnička. A právě vstup do druhého poločasu měli sešívaní mizerný.

V rozmezí mezi 50. a 52. minuty inkasovali dvě branky, a Chodové byli rázem na koni. „Dostali jsme laciné dvě branky, které posléze určily ráz utkání. Bohužel hráči, kteří se dostali na hřiště, tak nesplnili naše očekávání, už od nich čekáme více. Měli by být na hřišti vidět,“ poznamenal Žák.

Slavia poté hru otevřela, ale gólově jí tentokrát nebylo přáno. „V závěru zápasu jsme hráli vabank, soupeř potvrdil své kvality,“ uznal sílu Domažlic karlovarský trenér.

Tomu přibylo na čele několik vrásek, když se mu v duelu zranil i Maňák a se zraněním dohrával duel i Vokáč. „My se teď musíme soustředit na dva domácí zápasy, které nás čekají, ale uvidíme, jak na tom budeme, jelikož máme rozsáhlou marodku, a obzvlášť jde o důležité hráče,“ dodal Žák.

Tisíce rodičů s dětmi si užily báječnou atmosféru v rámci dm rodinného běhu, který je nedílnou součástí Mattoni 1/2Maratonu Karlovy Vary.
OBRAZEM: Lázně pohltila žlutá tsunami