Po porážce 1:3 na půdě posledních Živanic nedosáhla na body ani ve vloženém 17. kole na půdě Převýšova, kde musela skousnout pro změnu prohru 2:3.

„Do Převýšova jsme odjížděli ve značně okleštěném složení, když z důvodu zranění vůbec neodcestovali oba útočníci Novotný a Mandula. Na lavičku usedli nedoléčení Geňo a Kalina a chyběl i Samek, který si plnil vysokoškolské povinnosti, čímž přišly na pořad změny v rozestavení,“ poznamenal ke kádru karlovarský trenér Karel Tichota.

V samotném utkání si Převýšov během úvodních osmadvaceti minut vytvořil dvoubrankový náskok. Ten sice dokázali slávisté dvěma góly Rostislava Vokáče smazat, ale nakonec se z tříbodového zisku radovali domácí, za které rozhodující branku vstřelil v 56. minutě Pavel Novák.

„Srazily nás individuální chyby, a přestože jsme zejména ve druhém poločase bojovali naplno, odjížděli jsme domů bez bodu,“ zklamaně poznamenal k utkání Tichota.

V neděli 23. září čeká Slavii již 7. kolo soutěže, ve kterém bude hostit od 10.30 hodin na dvorském stadionu FK Litoměřicko.

„Dostáváme příliš hodně branek, takže se budeme muset zaměřit na defenzivu. Co se týče utkání, tak chceme vyhrát a navázat tak na domácí výhru nad Vyšehradem, jelikož nás potom čeká série náročných zápasů. O složení týmu pak rozhodne předzápasový trénink,“ dodal Tichota.

Ilustrační foto
Lázeňské Probublávání léčí kulturou