VIKTORII PROVĚŘÍ SEDMÁ ARITMA

Po vítězství v Horní Bříze čeká fotbalisty Mariánských Lázní další náročný zápas. V sobotu 25. března postaví Viktorie od 10.15 hodin před svými fanoušky sedmému týmu áčkové skupiny Aritmě Praha.

„Informací o soupeři máme samozřejmě dost, ale rozhodovat se bude ne na základě informací, ale na základě toho, co předvedeme na hřišti,“ dobře ví trenér Viktorie Aleš Zach. Jeho tým však může jen překvapit a získat, jelikož roli favorita bude tvrdit v lázních Aritma.

„Očekávám velmi náročný zápas plný osobních soubojů,“ zamyslel se Zach. „Abychom uspěli, tak budeme muset být koncentrovaní a disciplinovaní po celý zápas,“ upozorňuje Zach, co bude v utkání v podání jeho výběru důležité. Na podzim Mariánské Lázně s Aritmou prohrály 0:3, takže soupeři z Prahy mají co oplácet.

FC Viktoria Mariánské Lázně. Ilustrační foto.
Třetí pokus již vyšel. Viktoriáni zlomili jedenáctku Horní Břízy

BŘEZOVÁ VYZVE V SOKOLOVĚ ADMIRU B

I druhý jarní domácí duel odehrají fotbalisté Březové na umělce v Sokolově, kde se v sobotu 25. března od 15.00 hodin postaví rezervě pražské Admiry. Březováci tak budou v bitvě se čtrnáctým týmem divize B tvrdit roli favorita. Na podzim Olympie slavila v Praze těsnou výhru 1:0, na kterou bude chtít navázat i v jarní odvetě.

„Roli favorita budeme muset potvrdit výkonem na hřišti. Byl bych strašně rád, kdybychom navázali na výkon z prvního poločasu ve Vilémově. K výhře provede dobrý týmový výkon, s maximálním soustředěním na každou herní situaci. Admira je nepříjemný soupeř plných mladých kluků. Věřím, že utkání rozhodnou naše zkušenosti,“ řekl k víkendovému utkání březovský trenér Petr Schneider.

Březová porazila Vilémov 3:0, do tabulky zapsala první jarní výhru.
Březová zlomila Vilémov již v první půli, brala první jarní výhru

HVĚZDA ZAMÍŘÍ NA PŮDU LIBIŠE

Důležité utkání mají před sebou hráči Hvězdy Cheb. V cestě za záchranou v béčkové divizi je čeká výjezd na půdu Libiše, tedy předposledního týmu tabulky. „Libiš je v podobné situaci jako my. Pokud se chce zachránit, tak musí také bodovat. Určitě to bude těžké utkání,“ upozorňuje kouč Hvězdy Jan Beneš.

Týmy od sebe dělí v tabulce pouhých šest bodů a každý bodový zisk, bude pro oba výběry velmi důležitý. „My se soustředíme sami na sebe, a na to abychom podali, co nejlepší výkon a pokusili se získat nějaké body a odčinili domácí porážku z minulého týdne,“ narážel Beneš na prohru s Chomutovem v uplynulém kole. Duel na půdě Libiše bude zahájen v sobotu 25. března v 10.15 hodin.

FK Hvězda Cheb. Ilustrační foto.
Vítězné tažení chebské Hvězdy zastavil Chomutov, vyhrál 2:0


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...