V základní sestavě Hvězdy se premiérově představil Jindřich Eisenreich, který chebský tým posílil z Františkových Lázní. „Nikdy jsem divizi nehrál, tak když přišla nabídka, chtěl jsem si to vyzkoušet,“ řekl k přesunu z krajského přeboru do divizní soutěže.

Hroznětín rozehrál jarní část výhrou nad Toužimí.
FOTOGALERIE: Nejdek na úvod vyhořel v Chebu, Lokáda šokovala v Chodově

„Velkým plusem bylo při rozhodování, že většinu kluků znám,“ podotkl Eisenreich a pokračoval: Taky zjišťuji, že je to úplně o něčem jiném než v kraji, ale věřím, že se rychle aklimatizuji,“ přeje si. I jeho výkon přispěl k výhře Hvězdy.

„První půle v režii domácích, nemohli jsme se k nim dostat, když nevyužili několik vyložených šancí,“ ohlédl se hráč Hvězdy za prvním poločasem, který nakonec branky nepřinesl. Co se nepovedlo domácím, povedlo se po obrátce stran hráčům Hvězdy, kteří vstřelili dvě branky, a tím opanovali celé utkání.

Březovská Olympie uspěla v souboji s Tatranem Rakovník, který porazila 3:0.
OBRAZEM: Březová sestřelila během čtyř minut Rakovník třemi zásahy

„Druhá půle už byla z naší strany lepší, vytvořili jsme si tlak a dali dva góly a třetí ještě mohli přidat. Posléze jsme si už výsledek pohlídali,“ dodal Eisenreich.

SK Senco Doubravka – FK Hvězda Cheb 0:2 (0:0). Branky: 48. Kubinec Dominik, 53. Sláma Zdeněk. Rozhodčí: Toucha. ŽK: 1:2. Diváci: 100. Hvězda Cheb: Mácha – Janda (46. Znak), Hucl, Netrval, Plíhal – Eisenreich (78. L. Kompit), Sláma, Bauer, Anděl – Komberec (83. F. Kompit), Kubinec (88. Sokhach).


Načítám tabulku ...